2. større udgivelse i 2017 er på gaden

Fokus på forretningsflow og nem betjening

Ny BoardPlace release er på gaden (version 2017r1m1)

2. større udgivelse i 2017 er på gaden

Seneste udgave af BoardPlace byder på en række funktionaliteter som forbedrer forretningsprocesserne i bestyrelsen og/eller advisory boardet.

Selve brugergrænsefladen er løftet yderligere på baggrund af brugernes gode tilbagemeldinger (tak for dem 🙂 )…. hvilket betyder at navigerings og indtastningsflowet er blevet lettere og mere overskueligt.

På brugersiden hører også at der nu kan laves indviduelt “look and feel” så firmaet farve, fonte og logo kan indgå i BoardPlace. Svartiderne er blevet optimeret.
I brugergrænsefladen er der nu integreret hjælpefunktion som kan kaldes uanset hvor man er, og hvor der findes både tekster, illustrationer og videoer til at hjælpe en på vej.

Overblikket for den enkelte bruger er skærpet, med et samlet overblik over alle opgaver og møder på tværs af udvalg/bestyrelser. Desuden sendes nu reminder ud, når en opgave er ved at nå deadline.

Indenfor dagsordens- og referater er det blevet nemmere at flytte rundt på punkter indenfor dagsordenen, ligesom udgivede dagsordener og referater nu er opdelt i hver deres oversigt. Hastigheden på publiseringen er forbedret markant.

Se oversigt over samtlige BoardPlace funktionaliteter her