Samarbejdspartnere

ASNET Board

ASNET Board er det førende netværk for værdiskabende bestyrelsesmedlemmer til mindre og mellemstore virksomheder. Det er startet i 2001 og er dermed et af de ældste bestyrelsesnetværk i Danmark.

Virksomhedsejere og bestyrelser mv. kan rekruttere bestyrelsesmedlemmer fra ASNET Board og være sikre på, at de lever op til høje standarder professionelt, personligt og etisk.

ASNET Board er et non-profit netværk, hvor medlemmerne kan videreudvikle deres bestyrelseskompetencer gennem erfaringsudveksling, foredrag, temadage og andre aktiviteter.

Management.nu

Management.nu er ejet af Stig Nilsson, der er virksomhedsrådgiver og har mange års erfaring med udvikling af virksomheder, ledere og medarbejdere. Gennem handlingsorienteret rådgivning opstår klarhed om de udfordringer, I står i. Med konkrete redskaber skabes en struktureret forandring og udvikling. Management.nu får tingene til at ske.

Athena IT-Group A/S

Athena IT-Group A/S blev stiftet i 1995 og er en af Danmarks førende IT-outsourcing og hostingleverandører til private og offentlige virksomheder. Athena IT-Group A/S er et børsnoteret selskab med afdelinger i Jylland, Fyn og på Sjælland. Virksomheden har et bredt netværk af partnere inden for alle former for IT-services.
Deres fokusområder er it-outsourcing, hosting og rådgivning, og de kombinerer professionel kompetence med hurtighed og service.

Det er Athena IT-Group der hoster al BoardPlace data i deres topsikrede datacenter i Danmark